Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

25.04.2016

Soutěž o 5 balíčků vlasové péče Dove

Autor: Ivo Mikolášek (MENHOUSE.cz)

Soutěž o 5 balíčků vlasové péče Dove

Ve výherním balíčku najdete kompletní řadu Dove Advanced Hair Series Quench Absolute – šampon, kondicionér a vlasovou masku. A jeden z pěti teď můžete vyhrát v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na otázku: Jaký vzácný olej obsahuje řada Dove Advanced Hair Series Quench Absolute? a) Arganový, b) Buriti, c) Kokosový. Nápovědu najdete na http://www.dove.cz . Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@inspirovanikrasou.cz . Ze všech správných odpovědí vyhrává email v pořadí: 50,150,250,350 a 500, tyto emaily od nás obdrží výhru. ___________________________________ Soutěž trvá od 25.4 - 8.5.2016


Vlasová péče Dove

Víte že, jedna z deseti žen na světě se může pyšnit vlnitými či kudrnatými vlasy, ale až 50% z nich by je raději vyměnilo za rovné, hladké a lesklé? Kudrnatý vlas má totiž odlišnou strukturu a vyžaduje specifickou péči i přípravky. Nedostatek živin u vlasů může vést ke krepatění, hrubosti, křehkosti, a matnému vzhledu. Proto Dove přichází na trh s novinkou Quench Absolute z řady Advanced Hair Series, jež je určena právě pro vlnité a kudrnatév lasy. Šampon, kondicionér a maska nové kolekce svým jedinečným složením s vzácným olejem z palmy Buriti pomáhají neposedné kadeře hloubkově vyživit, díky čemuž získají větší pevnost a budou se také snadněji upravovat.

Ve výherním balíčku najdte právě kompletní řadu Dove Advanced Hair Quench Absolute - šampon, kondicionér a vlasovou masku.

www.dove.cz



« Zpět

reklama
reklama
MAX FACTOR
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz