Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

18.09.2019

Prague Coffee Festival 2019 - Zakupte si z pohodlí domova elektronickou vstupenku

Autor: Jolana Holáňová

Prague Coffee Festival 2019 - Zakupte si z pohodlí domova elektronickou vstupenku

Zajistěte si hladký vstup na Prague Coffee Festival 2019 a zakupte si včas svoji elektronickou vstupenku z pohodlí domova. Osmý ročník akce Prague Coffee Festival, která se letos uskuteční 12.-13. 10. 2019 v prostorách Pražské tržnice v Holešovicích (Bubenské nábřeží 306/13, Praha 7 – Holešovice, 170 04). A co všechno vás čeká? V ceně vstupenky je zahrnuta neomezená ochutnávka kávy, řada workshopů, cuppingy, představení kaváren i pražíren a zajímavé přednášky. Program bude postupně zveřejňován na http://www.coffeefest.cz .


Vstupenky jsou opět pouze elektronické a můžete je zakoupit v sekci vstupenky u nás na webu. Jednodenní lístek na sobotu i neděli stojí 399 Kč na osobu. Program na oba dny bude velmi podobný, takže nemusíte mít strach, že byste toho třeba v neděli oproti sobotním návštěvníkům zažili nebo ochutnali méně. Lišit se budou především prezentace jednotlivých kaváren a pražíren.

A co všechno vás čeká?

V ceně vstupenky je zahrnuta neomezená ochutnávka kávy, řada workshopů, cuppingy, představení kaváren i pražíren a zajímavé přednášky.

Více informací a vstupenky naleznete na www.coffefest.cz


« Zpět

reklama
reklama
MAX FACTOR
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz