Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

06.09.2017

Jakou značku luxusního povlečení si vybrat?

Autor: Jolana Holáňová

Jakou značku luxusního povlečení si vybrat?

Rozdíly v kvalitě povlečení na našem trhu jsou propastné. Bohužel, už ani cena není ukazatelem kvalitního povlečení, a tak se mnohdy musíme spoléhat na doporučení od prodejců, které nemusí být vždy ve vašem zájmu. Po jakém materiálu a značce povlečení sáhnout, když chcete spát v opravdovém luxusu?


Pravá egyptská bavlna je záruka kvality

Egyptská bavlna neboli mako bavlna, je špička mezi materiály, ze kterých se vyrábí luxusní ložní povlečení. Je hodnocena jako jeden z nejkvalitnějších materiálů pro výrobu luxusního povlečení. Egyptskou bavlnu je možné dále upravovat, a tím vytvářet povlečení výjimečných vlastností, jako:

  • povlečení v úpravě Mako-Jersey - nevyžaduje žehlení
  • povlečení v úpravě Mako-Satén - neklouže, v zimě hřeje a v létě ochladí
  • povlečení v úpravě Mako-Batist - nepropouští prachové peří
  • povlečení v úpravě Mako-Damašek - mimořádně měkké, lesklé a hebké povlečení

Značky mimořádně kvalitního luxusního povlečení

Pokud plánujete nákup nového povlečení, dopřejte si to nejlepší. Investice do kvalitního povlečení se vám totiž vrátí. Povlečení z egyptské bavlny je tvarově i barevně stálé, a tak dlouhá léta vydrží jako nové. Vybírejte z nejlepších značek na světovém trhu:

  • povlečení značky Stella - povlečení české výroby značky Stella je jedno z nejkvalitnějších povlečení u nás. Je vyráběné z egyptské bavlny v různých úpravách, a tak uspokojí požadavky náročného zákazníka. Dvakrát do roka Stella představuje nové kolekce povlečení, proto je stále z čeho vybírat. V nabídce najdete povlečení do ložnic rodičů, teenagerů i dětí.
  • povlečení Curt Bauer - oblíbený tradiční německý výrobce luxusního povlečení Curt Bauer má v nabídce také povlečení v úpravách egyptské bavlny. Zejména damaškové povlečení v úpravě Mako-Damašek a Mako-Brokát-Damašek, které patří mezi nejluxusnější úpravy egyptské bavlny vůbec.
  • povlečení Estella - přední německá značka luxusního povlečení s třicetiletou tradicí Estella vyniká nejen svým výjimečným zpracováním a kvalitou, ale i nádherným designem. Bavlněné povlečení je tak vhodné do moderně zařízených bytů, ale i do klasických ložnic milovníků minimalismu.

Všechny značky kvalitního luxusního povlečení najdete pod jednou střechou u společnosti Stella Ateliers, která je předním dovozcem povlečení značek Curt Bauer a Estella pro Českou Republiku.

Nechte se hýčkat luxusem. Investujte do kvalitního spánku. Vybírejte povlečení u Stella Ateliers.


« Zpět

reklama
reklama
RIMMEL
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz