Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

13.10.2017

Finále soutěže Fashion & Fitness | Atrium Flora

Autor: Jolana Holáňová

Finále soutěže Fashion & Fitness | Atrium Flora

Již ve středu 18. října 2017 se v obchodním centru Atrium Flora uskuteční jedinečný event s názvem Fashion & Fitness. V rámci 3. ročníku soutěže v disciplínách Men’s physique a Bikiny fitness se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, který mimo jiné nabídne i setkání s nejlepším českým bojovníkem v bojovém umění MMA Karlosem Vémolou.


Pod záštitou Svazu kulturistiky a fitness České republiky se v obchodním centru Atrium Flora již potřetí uskuteční soutěž v Men´s physique a Bikiny fitness s názvem Fashion and Fitness. Obě kategorie jsou v bodybuildingu pomerně nové. U mužů je důležitý celkový vzhled (hodnotí se například i účes) a působení, velký důraz se klade na symetrii těla. Svou roli má při hodnocení i příjemné vystupování a kontakt s publikem. Ženská účastnice by měla mít charisma a být sportovně založenou a cílevědomou ženou. Pro úspěch v této kategorii je nutné mít symetrickou postavu, nikoli vyrýsovanou tvrdou muskulaturu. Cení se hlavně komplexní a přirozený vzhled soutěžících.

Soutěž bude doplněna celodenním programem, ve kterém se zákazníci můžou těšit především na VIP hosta Karlose Vémolu, nejlepšího českého bojovníka v MMA střední váhy a prvního Čecha v UFC. Během eventu s Vémolou proběhne rozhovor a tři vstupy s ukázkou tréninku bojových technik v MMA. Vrcholem akce bude autogramiáda, focení a workshop, kde se Karlos Vémola podělí se zájemci o tréninkové tipy, výživové rady a zajímavosti ze světa velkých zápasů.

Hlavním partnerem akce je značka speciální výživy Nutrend, která dodá hlavní ceny pro vítěze fitness závodů. Celý den se ponese v duchu fashion and healty lifestyle, proto nebudou chybět ani módní přehlídky, kde obchody Atria Flora představí své podzimní a zimní kolekce, dále workshopy, různé soutěže a samozřejmě i kuponový leták s až 50% slevami. Celým dnem bude provázet známý český herec a moderátor Lukáš Hejlík.

Kompletní informace o soutěži se dozvíte na :

www.atrium-flora.cz

www.facebook.com/AtriumFlora

 

« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
MAX FACTOR