Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

09.11.2018

Dobročinná vernisáž: Kozičky pro kočičky Vol. 3

Autor: Ivo Mikolášek (MENHOUSE.cz)

Dobročinná vernisáž: Kozičky pro kočičky Vol. 3

Rádi bychom vás pozvali na dobročinnou vernisáž fotografií, která se koná 30.11 od 19:00 hod. v Clubu Blues Banhof v Mlýnské ulici 1117 na Praze 6. Jedná se o výstavu uměleckých převážně aktových fotek s podtitulem "kozičky pro kočičky", které jsou výsledkem práce modelky Terezy Kočové s fotografem Markem Feurichem. Výtěžek z této akce bude věnován kočičímu útulku Sluníčko (http://www.kocicidomovslunicko.cz).


Možností zapojení se do sbírky během večera je celá řada, ať už prostřednictvím dobrovolného vstupného na vernisáži nebo rovněž zakoupením originálních fotografií či benefičního kalendáře. Kalendář následuje charakter celé akce a můžete v něm nalézt snímky 9 modelek včetně jedné ze samotných původních obyvatelek kočičího útulku.

Prodej kalendáře bude probíhat i po skončení akce.  Kromě programu vernisáže si budete moci poslechnou živou muziku již tradičně v podání zpěvačky Michaely Mervartové a kytaristy Roberta Rambouska. Nad sklenkou vína plně prožít tento veskrze umělecký večer, kdy veselí bude probíhat až do ranních hodin. 

Vernisáž akce: Kozičky pro kočičky Vol. 3

Datum: 30.11.2018 od 19:00 hod. 

Místo konání: Club Blues Bahnhof, Mlýnská 1117, 160 00 Praha 

Akce na facebooku: ZDE v odkazu.

« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz