Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

29.06.2016

Co užívat, abyste byla krásná? Poradíme vám!

Autor: Jolana Holáňová

Co užívat, abyste byla krásná? Poradíme vám!

Také toužíte po tom vypadat dokonale? Pokud ano, podívejte se spolu s námi na to, co bystě měla užívat, abyste podpořila především svou přirozenou krásu. Držet se budeme v oblasti kosmetiky a výživových doplňků, což je něco, co odnepaměti patří ke každé ženě.


Hledáte-li navíc skutečně originální dárky pro ženy, můžete si být jista, že toto je jedna z možností. A začneme tím, jak podpořit krásu vašich vlasů. Zde je nezbytné používat kombinaci správných šamponů a kondicionérů. Z jakého důvodu? Jelikož ty dokážou vlasy dobře vyživovat, a díky tomu jim dodají opět zdravý a dokonale vypadající vzhled a lesk.

Co s vaší pokožkou?

I ta je u mnoha žen problém. Vliv na to má hned několik faktorů, a to od stravy, přes životní styl, až po prostředí, ve kterém žena žije. Pokud i vy toužíte vypadat skvěle, je třeba držet se několika nejdůležitějších rad. Mezi ty patří:

    Pravidelné čištění.

    Pravidelná výživa pokožky.

    Neustálá hydratace.

Pokud toto dodržíte, můžete si být jista, že již za pár dní nebo týdnů se dočkáte prvotních dokonalých výsledků. Následně už stačí jenom vytrvat. Výběr produktů na našem trhu je více než velký. Jejich složení se odvíjí nejenom podle toho, co vaše pokožka potřebuje, ale je spojené také s typem vaši pleti. Dnes už není problém poradit si se suchou či mastnou pokožkou, nebo s případnými projevy akné.

Nejste spokojena se svou postavou?

I tento problém lze vyřešit. A to správnými potravinovými doplňky. Ty díky unikátnímu složení dokážou i zlepšit vzhled a velikost určitých partií. Zde máme na mysli prášky na zvětšení prsou, které patří mezi skutečně dokonalou možnost, jak se obejít bez plastických chirurgů. Stejně tak mohou existovat také tablety, které se hodí, když chcete zhubnout. Ty mohou nabídnout hned dvě formy účinnosti. Buď eliminují chutě k jídlu, nebo dokážou výrazně zlepšit spalování vašeho těla. A to tak, že zrychlí běžný metabolismus.

« Zpět

reklama
reklama
RIMMEL
reklama
NICE MAGAZINE
Medical Esthet & Spa