Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

26.08.2016

Soutěž Staň se tváří Flory 2016 odstartovala

Autor: Jolana Holáňová

Soutěž Staň se tváří Flory 2016 odstartovala

Toužíte si vyzkoušet práci modelky a nafotit kolekci módních fotek? Od 8. srpna do 9. září 2016 se můžete přihlásit do dalšího ročníku soutěže s názvem Staň se tváří Flory, která vám může pomoci změnit váš život a otevřít dveře do vysněného světa modelingu. Třeba právě vám se podaří probojovat do grandfinále, které se uskuteční 19. října 2016 v OC Atrium Flora, a získat korunku pro vítězku.


Pokud se chcete zúčastnit dalšího ročníku prestižní soutěže, stát se tváří kampaně obchodního centra a jako bonus vyhrát poukázky do vybraných obchodů v hodnotě 50 000 Kč, neváhejte a přijďte se přihlásit do fotokoutku v OC Atrium Flora. Fotokoutek bude k dispozici ve třetím patře u obchodu Butlers každé pondělí, středu a pátek vždy od 16,00 do 18,00 hodin. Profesionální fotograf vás zde vyfotí a hosteska vám pomůže s vyplněním a podáním přihlášky. Fotografie soutěžících budou následně umístěny na Facebook obchodního centra a od 12. 9. až do konce září bude možné hlasovat pro zvolenou favoritku ve facebookové aplikaci. Dvacet soutěžících s největším počtem likes („líbí se mi“) postoupí do semifinále a 12. 10. z nich odborná porota vybere prostřednictvím osobního pohovoru deset dívek, které se 19. 10. zúčastní velkého finále v OC Atrium Flora.

Před semifinálovým kolem bude mít dvacet soutěžících dívek také exkluzivní možnost potkat se v rámci přípravného workshopu s předními českými bloggerkami a popovídat si s nimi o životě, ale hlavně módě a kosmetice.

Soutěžící se mohou inspirovat vítězkami minulých tří ročníků, Veronikou Ožanovou, Sabinou Koudelkovou a Janou Bryndovou, pro které soutěž znamenala ohromnou zkušenost a výrazně zasáhla do jejich života. Na webu www.atrium-flora.cz si můžete přečíst zajímavé rozhovory s těmito „tvářemi Flory“ nebo zhlédnout videa a fotky z minulých ročníků soutěže.

Bez výhry neodejdou ani další dvě finalistky. Soutěžící, která skončí na druhém místě, získá poukázky na nákup v hodnotě 25 000 Kč a soutěžící na třetím místě poukázky v hodnotě 15 000 Kč. Dále všechny tři dívky obdrží věcné ceny od nájemců OC. Soutěže se mohou zúčastnit všechny milé, sympatické a přirozené dívky, kterým je alespoň 16 let.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit na finále Atrium Flora Grand Prix v men’s physique a bikiny fitness. Tato soutěž je certifikovaná Svazem kulturistiky a fitness České republiky. Více informací o přihlašování do fitness soutěže naleznete na www.kulturistika.ronnie.cz.

Kompletní informace o soutěži :

www.atrium-flora.cz nebo na www.facebook.com/AtriumFlora



« Zpět

reklama
reklama
RIMMEL
reklama
NICE MAGAZINE
Medical Esthet & Spa