Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

06.05.2020

Soutěž o pralinky I love Milka srdce

Autor: Jolana Holáňová

Soutěž o pralinky I love Milka srdce

Pět z vás může vyhrát po dvou balení pralinek I love Milka srdce. Obdarujte maminky na jejich svátek v neděli 10. května. Jemné pralinky Milka jsou tou nejlepší možnou volbou. V elegantním balení se ukrývají malá čokoládová srdíčka z pravého alpského mléka s lískooříškovou krémovou náplní... Soutěžní otázka: Kolik kusů pralinek naleznete v balení I love Milka srdce? a) 15 ks, b) 20 ks, c) 30 ks. Nápovědu naleznete na http://www.facebook.com/Milka.cz.sk . Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: INSPIROVANIKRASOU – I love Milka. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 200, 300, 400 a 500, tyto emaily od nás obdrží výhru. _______________________________ Soutěž trvá od 6. 5. – 10. 5. 2020



 

Maminky jsou těmi nejdůležitějšími osobami v našem životě. Už brzy budou všechny slavit svůj velký svátek. Jak tedy potěšit právě tu svou? Jemné pralinky Milka jsou tou nejlepší možnou volbou.

V elegantním balení se ukrývají malá čokoládová srdíčka z pravého alpského mléka s lískooříškovou krémovou náplní. Navíc je na každé krabičce prostor, do kterého můžete vepsat své mamince vzkaz, kterým jí dáte najevo svou lásku a to, co pro vás znamená. Každé balení bude tedy originál.

Darujte maminkám hned dvě překvapení v jednom a zaručeně jí tím vykouzlíte úsměv na tváři.


I love Milka box, obsahuje 20 pralinek

Doporučená MOC: 74,90 CZK / 110g


I Love Milka srdce, obsahuje 30 pralinek

Doporučená MOC: 144,90 CZK/ 165g

 

Více informací na www.facebook.com/Milka.cz.sk


« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
David Backham parfum