Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

03.02.2020

Soutěž o balíček kosmetiky Mary Kay

Autor: Jolana Holáňová

Soutěž o balíček kosmetiky Mary Kay

Tři z vás mají možnost vyhrát balíček kosmetiky Mary Kay. Balíček obsahuje Lash Intensity řasenku, odličovač očí a tekutý rozjasňovač. Soutěžní otázka: Jakou klíčovou složku obsahuje Odličovač očí od značky Mary Kay? a) Poloxamex 900, b) Poloxamer 184, c) Polyamper 347. Nápovědu naleznete na webu http://www.marykay.cz . Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: INSPIROVANIKRASOU – MARY KAY. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 111, 222 a 333, tyto maily od nás obdrží výhru. _______________________________ Soutěž trvá od 3. 2. – 9. 2. 2020.


S produkty od Mary Kay nikdy nešlápnete vedle. V nabídce naleznete velké množství dekorativní kosmetiky, produktů pro péči o tělo, pleť i parfémů. A nechybí ani produkty pro muže.


Lash Intensity řasenka 

S Lash Intensity™ Řasenkou získáte úchvatný objem, a navíc neodolatelnou délku řas. Obsahuje speciálně navržený, asymetrický kartáček Double-Impact™. Díky trvanlivé barvě, která je odolná proti setření, budou řasy vypadat hustší a výraznější.


Odličovač očí 

Jemně odstraňuje oční líčení včetně voděodolné řasenky, aniž by poškozoval citlivou pokožku v oblasti očí. Složení nezanechává pleť mastnou. Jeden z nejprodávanějších produktů, který všechny milují.


Tekutý rozjasňovač  

Vysoce koncentrované kapky, které dodají lichotivé světlo všem typům pleti. Kapky s barevností inspirovanou pouští zvýrazní vaše oblíbené rysy jemným světlem přesně na míru vašemu typu.

U značky Mary Kay naleznete vše, na co si jen vzpomenete. Ať už se rozhodnete pro cokoli, nezávislá kosmetická poradkyně vám vždy poradí.

Více na www.marykay.cz.

« Zpět

reklama
reklama
Medical Esthet & Spa
reklama
NICE MAGAZINE
PražskéPříkopy.cz