Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

17.10.2016

Přijďte na finále soutěže Staň se tváří Flory 2016

Autor: Jolana Holáňová

Přijďte na finále soutěže Staň se tváří Flory 2016

Již ve středu 19. října 2016 od 14 hodin se v obchodním centru Atrium Flora uskuteční finále soutěže Staň se tváří Flory. Těšit se můžete na módní přehlídky, přední české blogerky, workshopy o líčení a kosmetice, soutěže pro zákazníky nebo akce se slevami až 50 %. V rámci doprovodného programu se můžete těšit také na finále soutěže Atrium Flora Grand Prix v disciplínách Men’s physique a Bikiny fitness.


V semifinále soutěže obchodního centra, jež proběhlo 12. října, vybrala odborná porota prostřednictvím osobního pohovoru deset dívek, které se příští středu 19. 10. zúčastní velkého finále v OC Atrium Flora. Pokud chcete vědět, které dívky budou bojovat o titul tvář Flory 2016, podívejte se na Facebook OC Atrium Flora.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit také na finále soutěže v Men’s physique a Bikiny fitness s názvem Atrium Flora Grand Prix. Men’s physique je v bodybuildingu relativně nová kategorie, je zde důležitý celkový vzhled (hodnotí se například i účes) a působení soutěžícího, velký důraz se klade na symetrii těla. Svou roli v hodnocení má i příjemné vystupování a kontakt s publikem. Bikiny fitness je také poměrně nová disciplína. Účastnice by měla mít charizma a být sportovně založenou a cílevědomou ženou. Pro úspěch v této kategorii je nutné mít symetrickou postavu, nikoli vyrýsovanou tvrdou muskulaturu. Hodnotí se hlavně komplexní a přirozený vzhled soutěžících.

Navštivte obchodní centrum, podpořte finalistky soutěže a zažijete skvělý módní den, kterým vás bude provázet herec a moderátor Lukáš Hejlík. Těšit se můžete také na vychytávky od společnosti Samsung, připravena bude virtuální realita nebo 4D simulátory jako je kajak, který věrně simuluje jízdu v závodním kanále nebo icarus.

Kompletní informace o soutěži Staň se tváří Flory:

www.atrium-flora.cz

www.facebook.com/AtriumFlora

« Zpět

reklama
reklama
PražskéPříkopy.cz
reklama
NICE MAGAZINE
MAX FACTOR