Nejnovější

V bílých punčoškách...

autor: jordney.love


Nejlépe hodnocená

Glamour

autor: jordney.love

hodnocení: 1,0 / 2x


Kalendář akcí

[ všechny akce šipka ]

03.11.2016

Dobročinná vernisáž: Kozičky pro kočičky

Autor: Jolana Holáňová

Dobročinná vernisáž: Kozičky pro kočičky

Rádi bychom vás pozvali na dobročinnou vernisáž fotografií modelky Terezy Kočové, která se koná 16.11 od 18:00 hod. v Clubu Blues Banhof v Mlýnské ulici 1117 na Praze 6. Výstava uměleckých převážně aktových fotek s podtitulem "kozičky pro kočičky". Výtěžek z této akce bude věnován kočičímu útulku Sluníčko.


Ojedinělá akce, která má dobročinný charakter. Možnost zapojení se do sbírky je celá řada, ať už prostřednictvím dobrovolného vstupného na vernisáži, na které bude rovněž možnost zakoupení originálních fotografií podepsaných autory nebo účastí v dražbě tří fotografií. V průběhu večera je možné zakoupit také kalendář, který bude k dispozici ve dvou variantách a jehož prodej bude probíhat i po skončení akce.

Akci je možné podpořit nejen dobrovolným vstupným, ale i zakoupením kalendáře, vystavených originálních fotografií, či účastí v dražbě exkluzivních snímků od nejlepších českých fotografů uměleckého aktu.



Kromě programu vernisáže si budete moci poslechnou živou muziku a nad sklenkou vína plně prožít tento veskrze umělecký večer, protože 17.11. je státní svátek a tak bude veselý probíhat až do ranních hodin.

Místo konání akce: Club Blues Bahnhof , Mlýnská 1117, 160 00 Praha

Datum: 16.11.2016 od 18:00 hod.

Akce na facebooku:

www.facebook.com/events/1338265906192291/

.

« Zpět

reklama
reklama
PražskéPříkopy.cz
reklama
NICE MAGAZINE
Medical Esthet & Spa